ZGORNJE GAMELJNE - Prodaja, Hiša Dvostanovanjska


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 209 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvostanovanjska

zgrajeno leta: 2023

Nadstropje K+P+1+M

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Šiška

Naselje: Zgornje Gameljne

EI: Ni podatka

 


Cena: 490.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
209 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 2023, 350 m² zemljišča, K+P+1+M, VILA GAMELJNE ima čudovit pogled, J - orientacija, sodobna novogradnja, dvigalo, garaža, mirna lokacija, premišljena zasnova in gradnja, prodamo. Cena: 490.000,00 EUR

Dodaten opis

Odlična sončna, mirna lokacija v Zg. Gameljne. Izdelana do III. pod. gf, na željo kupca je možno dokončanje na ključ! Arhitekturno zasnovana tako, da nudi obilico naravne sončne svetlobe, panoramska okna proti J z lepim pogledom.

Višina stropov je 3m, kar zagotavlja udobno, odprto sodobno bivanje. Zasebnost bivanja bo urejena z ograjenim dvoriščem, dostop urejen z električno zapornico

Osnovne informacije o objektu:

Dvostanovanjska vila je zasnovana kot štiri etažni objekt K+P+1N+T. Skupne površine 472m², neto tlorisna površina 209m² V kleti so parkirna mesta in shrambe - predpriprava za električno polnilnico, v pritličju bodo dnevni prostori z izhodom na severni in južni atrij, v nadstropju bodo spalnice z južno teraso, terasna etaža bo ograjena in pohodna z pripravljenimi inštalacijami za letno kuhinjo in jakuzzi. Vse etaže v objektu so povezane z stopniščem, zunanjim balkonom ter dvigalom.

Zunanjost:

Objekt Vila GAMELJNE  je namenjen družinam, ki so se naveličale bivanja v stanovanju in imajo željo po bivanju v hiši, ki ponuja več zasebnosti in stika z naravo. Dostop do vile bo po privatni cesti. Okolica vile bo ograjena in imela bo ločene zelene površine na katerih bo severni in  južni atrij. Poskrbljeno bo tudi za varnost, saj bo objekt ograjen in dostopen le stanovalcem oz. povabljenim. Na zunanja parkirišča ob vili bo dostop dovoljen le povabljenim.

Objekt/inštalacije:

Objekt je grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom (rekuperacija), troslojna okna. Glavna vhodna vrata bodo protivlomna in toplotno izolirana. Vrata v stanovanju bodo bela masivna z skritimi tečaji.

Za ogrevanje in pripravo sanitarne vode bodo stanovanja opremljena z sončnimi kolektorji in toplotno črpalko z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji. V vseh prostorih stanovanja je ogrevanje izvedeno s talnim gretjem. Kopalnice bodo dodatno opremljene še z stenskimi radiatorji. V vsakem nadstropju bodo instalacije pripravljene tudi za klimatsko napravo.

Vsaka stanovanjska enota bo opremljena s sistemom pametne instalacije (pametni dom), preko katere se upravlja: razsvetljava, senčila, ogrevanje v vsakem prostoru ločeno, hlajenje, prezračevanje, A/V vtičnice, električni radiatorji ter simulacija prisotnosti.

Lokacija/ infrastruktura:

  • V bližini vsa potrebna infrastruktura ( šola, vrtec, trgovine, LPP,..). Sprehajalne poti na Šmarno goro, Rašica, ob Gameljščiči, ribolov,..
  • LPP: 90m
  • AC: 800m
  • Središče mesta: 15min

Možnost dokončanja na ključ, po vaših željah!

Vljudno vabljeni na brezplačen posvet o nakupu/prodaji nepremičnin, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za Vas.

Preostalo ponudbo si lahko ogledate na spodnji povezavi.

www.kumi.si


Kontakt

Prodajalec: KU-MI nepremičnine d.o.o.
Naslov:

Tbilisijska 57, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/256-62-00
GSM: 041/257-623
Email: jan.kumse@kumi.si

Vaše povpraševanje