ŠKOFJA LOKA - Oddaja, Stanovanje 2-sobno


Posredovanje: Oddaja

Velikost: 79 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

zgrajeno leta: 2003

Nadstropje 1/3

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Škofja Loka

Naselje: Škofja Loka

EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

 


Cena: 450,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju
79 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2003, 1/3 nad., Opremljeno stanovanje z garažnim boksom in se nahaja v objektu Atelje v Škofji Loki, na mirni lokaciji, cca. 350 m od starega mestnega jedra. V neposredni okolici so idealni pogoji za rekreacijo - sprehode, tek, kolesarjenje, pohodništvo, oddamo. Cena: 450,00 EUR/mes

Dodaten opis

Razporeditev:

predprostor, kopalnico z WC, shrambni prostor, kuhinjo, dnevni prosto povezan z loggio, spalnico z izhodom na balkon z nadstreškom.

Stanovanju pripada shramba in parkirno mesto v kleti z možnostjo dodatnega parkirnega mesta povezano z dvigalom do stanovanja.

Stanovanje je primerno za posameznika ali par in je opremljeno z sledečo opremo: kuhinja z aparti (steklokeramična/indukcijska plošča, napa, pečica, pomivalni stroj, in hladilnik), jedilna miza in 4 stoli, spalnica z vgradno omaro, dnevna soba z omaro ter pralnim strojem v kopalnici.

Ogrevanje stanovanja in sanitarne vode je etažno na zemeljski plin. Strošek plina, elektrike in vode se obračunava po dejanski porabi.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Zaželeno je, da je najemnik (samski ali par) nekadilec. Ob podpisu pogodbe plača najemnik varščino v vrednosti dveh najemnin in prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 450 EUR plus 22 % DDV.


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: KU-MI nepremičnine d.o.o.
Naslov:

Tbilisijska 57, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/256-62-00
GSM: 041/257-623
GSM: 031/372-511
Email: info@kumi.si

Vaše povpraševanje