ŠKOFJA LOKA - Oddaja, Stanovanje 2-sobno


Posredovanje: Oddaja

Velikost: 79 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

zgrajeno leta: 2003

Nadstropje Ni podatka

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Škofja Loka

Naselje: Škofja Loka

EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)

 


Cena: 450,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju
79 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2003, Stanovanje se nahaja v objektu Atelje v Škofji Loki, na mirni lokaciji, cca. 350 m od starega mestnega jedra. Objekt je opremljen z dvigalom in garažnimi boksi v kleti. V neposredni okolici so idealni pogoji za rekreacijo - sprehode, tek, kolesarjenje, pohodništvo. Lepo prostorno 2-sobno stanovanje, vredno ogleda, oddamo. Cena: 450,00 EUR/mes

Dodaten opis

Stanovanje se nahaja v objektu Atelje v  Škofji Loki, na mirni lokaciji, cca. 350 m od starega mestnega jedra.. Objekt je opremljen z  dvigalom in garažnimi boksi v kleti. V neposredni okolici so idealni pogoji za rekreacijo - sprehode, tek, kolesarjenje, pohodništvo..

Stanovanje se nahaja v 1 nadstropju in obsega: predprostor, kopalnico z WC, shrambni prostor, kuhinjo, dnevni prosto povezan z loggio, spalnico z izhodom na balkon z nadstreškom.

Stanovanju pripada shramba in parkirno mesto v kleti z možnostjo dodatnega parkirnega mesta.

Stanovanje je primerno za posameznika ali par in je delno opremljeno: kuhinja z aparti (steklokeramična/indukcijska plošča, napa, pečica, pomivalni stroj, in hladilnik), jedilna miza in 4 stoli, spalnica z vgradno omaro, dnevna soba z omaro ter pralnim strojem v kopalnici.

Ogrevanje stanovanja in sanitarne vode je etažno na zemeljski plin. Strošek plina, elektrike in vode se obračunava po dejanski porabi.

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Zaželeno je, da je najemnik nekadilec. Ob podpisu pogodbe plača najemnik varščino v vrednosti dveh najemnin.

Plačilo za posredovanje.


Kontakt

Prodajalec: KU-MI nepremičnine d.o.o.
Naslov:

Tbilisijska 57, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/256-62-00
GSM: 041/257-623
GSM: 031/372-511
Email: info@kumi.si

Vaše povpraševanje