PULA, 4KM - LETALIŠČA INVESTICIJA - Oddaja, Počitniški objekt Hiša


Posredovanje: Oddaja

Velikost: 450 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Hiša

zgrajeno leta: 2009

Nadstropje Ni podatka

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Pula

EI: B: 15 do 35 kWh/m2a

 


Cena: 40.000,00 EUR/leto
Natisni Priporoči prijatelju
450 m2, hiša, zgrajena l. 2009, 970 m2 zemljišča, 450 m2, hiša, zgrajena l. 2009,971 m2 zemljišča, vila z bazenom kompletno urejena parcela z velikim parkiriščem primerna za oddajanje kot samostojna enota ali kot tri popolnoma ločene enote, velika kantina z kaminom. Vsi priključki, balkoni, velika terasa. Odmaknjena od mesta Pule pa ob enem v bližini, povezava z središčem mesta z avtobusom, letališče z mednarodno povezavo. Hiša je v celoti opremljena, klimatizirana, telekomunikacije urejene, oddamo. Cena: 40.000,00 EUR/l.

Dodaten opis

Naselje je urejeno pretežno novogradnje, hiter dostop do mesta ali letališča (6km). Vsaka etaža meri dobrih 130mw in ima po dve kopalnici in en wc z tuš kabino ali kadjo.

Primerno za hišnje ljubljenčke, nastanitvene enote so klimatizirane in nudijo satelitsko TV z ravnim zaslonom, Wifi po vseh etažah in dvorišču. Nekatere imajo teraso in/ali balkon s pogledom na bazen, vse pa vključujejo tudi kuhinjo s pomivalnim strojem in pečico ter lastno kopalnico s kadjo ali prho. Možna namestitev do 20 oseb. 

Arheološki muzej Pulj je 6 km oddaljen, do Herkulovih vrat je prav tako 6 km, najbljižje letališče Pulj je oddaljeno 4 km.

- spodnja etaža je podkletena in ima poleg glavnega vhoda tudi ločen zadnji vhod

- dnevni prostori so deloma obloženi z keramiko, deloma z hrastovim parketom, kuhinje so v celoti obložene z keramiko.

- zgornja etaža ima teraso z odprtim pogledom

- dvorišče je v celoti ograjeno z kovano ograjo, tlakovano, urejen zunanji bazen, namakalni sistem vrta, podzemni zbiralnik vode, parkirišče urejeno

Pogoj lastnika za najem nepremičnine je plačilo opravljenih storitev na način, da najemnik plača obveznost v višini mesečne najemnine


Kontakt

Prodajalec: KU-MI nepremičnine d.o.o.
Naslov:

Tbilisijska 57, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/256-62-00
GSM: 041/257-623
Email: jan.kumse@kumi.si

Vaše povpraševanje