LJ. VIČ - Prodaja, Hiša Samostojna


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 279 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1981

Nadstropje Ni podatka

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik

Naselje: LJ-Vič

EI: C: od 35 do 60 kWh/m2a

 


Cena: 549.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
279 m2, samostojna, zgrajena l. 1981, 500 m2 zemljišča, hiša na mirni lokaciji, adaptirana v različnih obdobjih - zadnja adaptacija l.2008. Vsi priključki (mestni plin, optika, kanalizacija), 3x garaža, parcela je urejena - ograjena, tlakovano dvorišče, zelenica, sadno drevje, zelenjavni vrt, letna kuhinja. Ogledi po dogovoru prav tako vseljivost hiše. Vabljeni na ogled, prodamo. Cena: 549.000,00 EUR

Dodaten opis

Samostojna hiša, 279m2, v treh etažah, LJ - Vič, Kolezija

Hiša je iz l. 1931, ki je bila v celoti adaptirana (rekonstrukcija objekta)  in novo dozidana l. 1981, zadnja adaptacija je bila leta 2008, ki je obsegala zamenjavo vseh oken, izolacijo strehe ter novo kritino katera je v garanciji še 40 let, obnovljena fasada, protivlomna vrata, stanovanje v mansardi je bilo izdelano in opremljeno l.2008.

Razporeditev:

  • pritličje -svoj lastni vhod: 3 sobno stanovanje v izmeri 70m2, ki obsega - dnevno sobo, kuhinja+jedilnica, spalnica, otroška soba, shramba, predsoba, kopalnica
  • nadstropje : 4 sobno stanovanje v izmeri 122m2, ki obsega - dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, spalnica, 2x soba, kopalnica, wc, balkon
  • mansarda: 3 sobno stanovanje v izmeri  87m2, ki obsega - dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, spalnica, soba, kopalnica, wc.

Priključki in ogrevanje:

  • optika
  • kanalizacija
  • mestni plin - mansardno stanovanje ima lastno plinsko peč
  • spodnja stanovanja - ogrevanje na olje (predpriprava za plin)

Lokacija:

Hiša je na mirni lokaciji v urejeni ulici, ki je odmaknjena od glavne ceste in na NE POPLAVNEM OBMOČJU. V neposredni bližini je LPP št. 1, vrtec, šola, trgovine, fakultete, športni park, kopališče Kolezija. Bližina centra.

Dodatno:

Na parceli tudi 3x garaža + možno parkiranje na dvorišču, priročna letna kuhinja obdana z zelenico, sadnimi drevesi ter zelenjavnim vrtom. Tlakovano dvorišče in ograjena parcela, katera ponuja varnost in zasebnost.

Ostalo:

Vpisano v ZK, vseljivost in oprema po dogovoru

Več informacij, tloris+projekti, izmere, slike dobite v naših prostorih po predhodnem dogovoru, termin ogleda -ogledi so brezplačni.

Menjava:

Lastniki hiše vzamejo v račun -menjavo najmanj 2,5 ali 3 sobno stanovanje na lokaciji Vič, Trnovo, Prule, Rakovnik, Bežigrad  - bližina centra. V primeru, da imate primerno nepremičnino, ki bi jo ponudili v menjavo nas kontaktirajte.

Nepremičnina se prodaja izključno preko nepremičninske družbe, plačilo za posredovanja v višini 2 % + ddv plača kupec.

Spoštovati moramo zasebnost lastnikov tako, da so ogledi šele po predstavitvi nepremičnine v naši pisarni.


Kontakt

Prodajalec: KU-MI nepremičnine d.o.o.
Naslov:

Tbilisijska 57, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/256-62-00
GSM: 041/257-623
GSM: 031/372-511
Email: info@kumi.si

Vaše povpraševanje