LJ. VIČ, TRNOVO - KOLEZIJA - Prodaja, Hiša Dvostanovanjska


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 279 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvostanovanjska

zgrajeno leta: 1981

Nadstropje Ni podatka

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik

Naselje: LJ-Vič

EI: C: od 35 do 60 kWh/m2a

 


Cena: 520.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
279 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1981, 500 m² zemljišča, dvostanovanjska hiša na mirni lokaciji primerna za dve ali tri družine - medgenaracijsko bivanje, adaptirana v različnih obdobjih - zadnja adaptacija l.2008. Vsi priključki (mestni plin, optika, kanalizacija), 2x garaža, parcela je urejena - ograjena, tlakovano dvorišče, zelenica, sadno drevje, zelenjavni vrt, letna kuhinja. Mirna lokacija v naselju samostojnih hiš. Ogledi po dogovoru prav tako vseljivost hiše, prodamo. Cena: 520.000,00 EUR

Dodaten opis

Samostojna hiša, 279m², v treh etažah, LJ - Vič, Kolezija

Hiša je iz l. 1931, ki je bila v celoti adaptirana (rekonstrukcija objekta)  in novo dozidana l. 1981 -pridobljeno GD, zadnja adaptacija je bila leta 2008, ki je obsegala zamenjavo vseh oken, izolacijo strehe ter novo kritino katera je v garanciji še 40 let, obnovljena fasada, protivlomna vrata, stanovanje v mansardi je bilo izdelano in opremljeno l.2008.

Dvostanovanjska možnost tudi treh ločenih stanovanj. Primerno za dve družini oz. medgeneracijsko bivanje oz. v primeru,da ne potrebujete takšne kvadrature lahko stanovanje oddajate ločeno.

Razporeditev:

  • pritličje -svoj lastni vhod: 3 sobno stanovanje v izmeri 70m², ki obsega - dnevno sobo, kuhinja+jedilnica, spalnica, otroška soba, shramba, predsoba, kopalnica
  • nadstropje : 4 sobno stanovanje v izmeri 122m², ki obsega - dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, spalnica, 2x soba, kopalnica, wc, balkon
  • mansarda: 3 sobno stanovanje v izmeri  87m², ki obsega - dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, spalnica, soba, kopalnica, wc.

Nadstropje in mansarda imata skupno stopnišče.

Priključki in ogrevanje:

  • optika
  • kanalizacija
  • mestni plin - mansardno stanovanje ima lastno plinsko peč
  • spodnja stanovanja - ogrevanje na olje (predpriprava za plin)

Lokacija:

Hiša je na mirni lokaciji v urejeni ulici, ki je odmaknjena od glavne ceste in na NE POPLAVNEM OBMOČJU. V neposredni bližini je LPP št. 1, vrtec, šola, trgovine, fakultete, športni park, kopališče Kolezija. Bližina centra.

Dodatno:

Na parceli tudi 2x manjši garaži + možno parkiranje na dvorišču, priročna letna kuhinja obdana z zelenico, sadnimi drevesi ter zelenjavnim vrtom. Tlakovano dvorišče in ograjena parcela, katera ponuja varnost in zasebnost.

Ostalo:

Vpisano v ZK, vseljivost in oprema po dogovoru

Več informacij, tloris+projekti, izmere, slike, termin ogleda dobite v naših prostorih po predhodnem dogovoru.

Ponudbeni pogoj prodajalca:

-kupec prevzame plačilo DPN v višini 2% in strošek prodajne pogodbe


Kontakt

Prodajalec: KU-MI nepremičnine d.o.o.
Naslov:

Tbilisijska 57, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/256-62-00
GSM: 041/257-623
GSM: 031/372-511
Email: info@kumi.si

Vaše povpraševanje