LJ. ŠIŠKA - Prodaja, Stanovanje 2-sobno


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 50 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

zgrajeno leta: 1905

Nadstropje 2/3

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Šiška

Naselje: LJ-Šiška

EI: C: od 35 do 60 kWh/m2a

 


Cena: 119.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
50 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1905, 2/3 nad., stanovanje v bližini centra, Tivoli v obnovljenem objektu (nova streha, fasada, stopnišče, domofoni). Vsi priključki -nizki stroški (optika), okna so v stanovanju nova, visoki stropi tako, da je stanovanje svetlo. Vseljivo po dogovoru, prodamo. Cena: 119.000,00 EUR

Dodaten opis

Dvosobno stanovanje, 50m2, v drugem nadstropju

Na lepi lokaciji v Šiški bližina centra in Tivolija, prodamo dvosobno stanovanje z visokimi stropi, v drugem nadstropju od treh, stanovanje se nahaja v mirni enosmerni ulici.

Površina

  • Stanovanje meri 50m2, od tega je 45m2 bivalne površine, ostalih 5m2 pa predstavljata klet in drvarnica

Razporeditev in lega:

Kljub majhni kvadraturi ima stanovanje zelo dobro zasnovan tloris kateri ponuja dve popolnoma ločeni spalnici, dnevni prostor, bivalno kuhinjo, predprostor, wc+kopalnica. Po potrebi se lahko odstrani predelne stene in izdela eno večjo spalnico ali pa popolnoma odstrani predelne stene. Stanovanju pripada še klet, drvarnica in skupno dvorišče.

Oprema in prenova

Na objektu je bila zamenjana streha leta 2005, narejena nova fasada leta 2016 istega leta zamenjana vsa okna, prenovljeno stopnišče, zamenjani domofoni. 

Priključki in ogrevanje

  • V stanovanju so vsi priključki (optika)
  • Ogrevanje - toplovod
  • Nizki stroški 

Lokacija in infrastruktura

Mirna lokacija v enosmerni ulici vam nudi urejeno udobno bivanje, umaknjeno od mestnega vrveža, vendar v neposredni bližini centra in zelenih površin v Tivoliju. V okolici objekta se nahaja vsa potrebna infrastruktura katera vam omogoča prijetno bivanje (šola, vrtec, trgovine, pošta, banka, pekarne, zdravstveni dom, LPP, železniška postaja, Tivoli, študentski kampus).

Vpis v ZK v postopku.

Pogoj nakupa  te nepremičnine je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2%+ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.


Kontakt

Prodajalec: KU-MI nepremičnine d.o.o.
Naslov:

Tbilisijska 57, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/256-62-00
GSM: 041/257-623
GSM: 031/372-511
Email: info@kumi.si

Vaše povpraševanje