DOBRUNJE, OKOLICA - Prodaja, Poslovni prostor Prostor za storitve


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 236 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Prostor za storitve

zgrajeno leta: 2007

Nadstropje Ni podatka

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Moste-Polje

Naselje: Dobrunje

EI: Ni podatka

 


Cena: 399.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
236 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 2007, 800 m2 zemljišča, pritlični prostori v hiši z visokimi stropi-3,5m, električna dvižna vrata+pomožni prostori, pisarniški prostor, po celotni etaži talno ogrevanje primerno za delavnico, skladišče, dostop z kombi vozili trije ločeni prostori. Na odlični lokaciji na sončni legi, odprt pogled do Ljubljanske obvoznice 5 min, zelo kvalitetna gradnja z vrhunskimi materiali in vrhunsko opremo. Talno gretje, 2x kamin -en na vodni sistem priklopljen na CK za talno ogrevanje. Več klim in prezračevalni sistem- rekuperacija, prodamo. Cena: 399.000,00 EUR

Dodaten opis

Razporeditev:

- 1. etaža - pritličje: tri velike garaže z visokimi stropi, električna dvižna vrata + pomožni prostori, pisarniški prostor, po celotni etaži talno ogrevanje

-2.etaža - pritličje oz. nadstropje: predsoba, kopalnica, kuhinja z dnevnim prostorom (kaminom) in izhodom na teraso v kateri je izdelana letna kuhinja, spalnica z utiliti, ki je samostojen prostor v katerem je pralni stroj,likalnica.

-3.etaža - nadstropje: kopalnica, trenutno dve veliki sobi, ki pa lahko spremenita namembnost glede na potrebe lastnika - možnost ločenega stanovanja, več sob, prostor za druženje, telovadnico, savno, igralnico, knjižnico,...

Objekt ima alarmni sistem po celotnem objeku, izolacijske rulete na elektriko, tri slojna okna, prezračevalni siste -rekuperacija, več klim, ogrevanje na toplotno črpalko in vodno špiralo + 2x kamin.

Zemljišče je urejno, sadni vrt, zelenica, manjši nasad borovnic. Velik del parcela je škarpiran z naravnim kamnom napeljana električna inštalacija za osvetlitev.

Hiša je primerna za zahtevnega kupca, ki si želi bivanja v naravi in ne daleč od mesta. LPP št. je cca. 3km, organiziran prevoz šolskih otrok od doma do šole tako, da nimate nobene obveznosti z prevozom v ali iz šole.

Skupna kvadratura hiše z pomožnimi prostori in garažami je 400m2.

Ogled nepremičnine se izvaja preko nepremičninske agencije, ogledi so brezplačni po predhodbem dogovoru. Spoštujte lastništvo lastnika in ne hodite sami na lokacijo hiše.

Prodajalec oz. lastnik nepremičnine  pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.


Kontakt

Prodajalec: KU-MI nepremičnine d.o.o.
Naslov:

Tbilisijska 57, 1000 Ljubljana

Telefon: 01/256-62-00
GSM: 041/257-623
GSM: 031/372-511
Email: info@kumi.si

Vaše povpraševanje